vrijdag 19 juli 2013

Hallo allemaal,

Genietend van hoog zomer, gaan we op de tuin mega transformaties aan! De planten groeien als kool, langzaam gaan alle bloemetjes ook bloeien, worden de appeltjes aan de bomen iedere dag een beetje dikker en staan de bessen op knappen van al het lekkere sap. Een waar paradijs is de dorpsmoestuin aan het worden!

Heel veel appeltjes

De wat minder gewenste plantjes groeien ook gestaag door en wij kunnen best af en toe wat extra hulp gebruiken met wieden. Een half uurtje is soms al genoeg om samen veel te kunnen en het behapbaar te houden. Vaste dagen/uren dat we op de tuin zijn is; dinsdagmiddag van 15:00 tot +/_ 17:00 en zondag van 12:00 tot 14:00 uur. Het is dan een soort van happyhour in de tuin, je mag heerlijk snoepen van de rijpe aardbeien en frambozen!
Kom ook gezellig langs en bezoek, logé's, buren, familie en kinderen zijn ook enorm welkom.

De eerste courgette is een feit!
 
Vandaag is het tuinhuisje aangekomen en ligt nu, welliswaar goed ingepakt, voor op straat te wachten.(buurman waakt erover) Morgenmiddag om half 3 gaan Eline en ik aan de slag om het op de tuin te krijgen en alles klaar maken om het te schilderen/beitsen. Zondag vanaf 12 uur gaan we aan het werk op de tuin. Kwasten en rollers mee! 
Als het goed is gaat volgend weekend het huisje in elkaar en op zijn plek gezet worden. 
Ik hoop jullie gauw te zien,

Warme groet,
Barbara



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter